DTF: Direct to film

DTF staat voor “Direct to Film” of “Direct to Film Transfer” en verwijst naar een digitale printtechniek die wordt gebruikt voor het aanbrengen van ontwerpen op textiel en andere oppervlakken. Hier is een overzicht van het DTF-proces:

DTF-printing heeft enkele voordelen, zoals de mogelijkheid om gedetailleerde ontwerpen met veel kleuren te produceren. Het kan worden toegepast op verschillende soorten textiel en flexibelere materialen. Net als bij andere digitale printtechnieken biedt DTF de mogelijkheid om gepersonaliseerde en op maat gemaakte ontwerpen snel te produceren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voordelen van DTF: Direct to film

Geschikt voor complexe ontwerpen:

Net als DTG is DTF geschikt voor gedetailleerde ontwerpen met veel kleurvariaties en kleiner oplages Het maakt gebruik van een digitale printtechnologie, waardoor het mogelijk is om complexe afbeeldingen nauwkeurig af te beelden.

Flexibiliteit in materiaalkeuze:

DTF is niet beperkt tot specifieke textielsoorten. Het kan worden toegepast op verschillende soorten materialen, waaronder katoen, polyester en gemengde stoffen.

Of je nu een kleine oplage nodig hebt of groots wilt uitpakken, bij DrukVast.nl zijn we er om jouw ideeën tot leven te brengen. Laat je inspireren door onze portfolio.